Midijos grietinėlės padaže su skrudintomis bulvytėmis

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
2.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Midijas nuplaukite. Apkepkite prikaistuvyje kartu su alyvuogių aliejumi, kiek vėliau supilant vyną. Kaitinkite tol, kol moliuskai visiškai atsivers, tada kriaukles išimkite. Paskui įdėkite sviestą ir smulkintą porą. Supilkite grietinėlę ir kaitinkite, kol užvirs.

Bulves kepkite aliejuje tol, kol jos apskrus iki auksinio atspalvio.

Į atskiras lėkštes išdėliokite midijas. Atskirai patiekite skrudintas bulvytes ir gautą padažą.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

900 g Midijos
75 ml Alyvuogių aliejus
90 ml Baltas sausas vynas
75 g Sviestas
150 g Porai (baltoji dalis)
500 g Grietinėlė
500 g Bulvės
1 l Aliejus
Porcijos: 3
Sudėtingumas :