Mėsos kukuliai su špinatais ir parmezanu

Patiekite su makaronais.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Didelėje keptuvėje ar puode įkaitinkite aliejų, sudėkite morkas, salierus, česnakus ir svogūnus. Pakepinkite 4-5 min. Sudėkite pomidorus, supilkite vandenį, pagardinkite druska ir pipirais. Užvirkite ir kaitinkite ant mažos ugnies 15 min.

Tuo tarpu nuplikykite špinatu lapus. Atvėsinkite, nusunkite vandenį ir smulkiai supjaustykite.

Į didelį dubenį sudėkite faršą, špinatus, džiūvėsėlius, parmezaną, aitriųjų pipirų dribsnius, petražoles, kiaušinį, truputį druskos ir pipirų. Gerai išminkykite.

Suformuokite graikinio riešuto dydžio kukulius (turėtų gautis apie 30) ir sudėkite į puodą su pomidorų padažu. Pakratykite puodą, kad kukuliai pasidengtų padažu (nemaišykite, nes išsileis). Troškinkite apie 35-40 min, kol kukuliai bus išvirę, o padažas nugaruos ir sutirštės.

Patiekite su makaronais, pabarstę parmezanu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Jautienos faršas
250 g Špinatai
50 g Malti džiūvėsėliai
60 g Parmezano sūris
žiupsnelis Aitriosios paprikos milteliai
sauja Petražolės
1 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 vnt. Morkos
1 vnt. Salierų stiebai
4 skiltelė Česnakai
1 vnt. Svogūnai
800 g Konservuoti pomidorai
100 ml Vanduo
Sudėtingumas :