Mėsos kukuliai su baltu padažu

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Česnaką susmulkinkite, tada sumaišykite visus produktus kukuliams.

Nulipdykite iš faršo nedidelius kukulius, sudėkite į kepimo indą, uždenkite foliją ir kepkite 220 laipsnių orkaitėje 15 – 20 min.

Padažui pakaitinkite sviestą keptuvėje, suberkite miltus, maišydami 2 – 3 min. pakepkite (miltai neturi paruduoti). Po truputį supilkite pieną, tada – pašildytą sultinį. Įberkite druskos ir kaitinkite, kol padažas sutirštės (turėtų būti grietinės konsistencijos).

Sudėkite iškepusius kukulius į indą, apliekite padažu.

Išmaišykite ir patiekite su bruknių uogiene ar pasigamintomis salotomis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Kukuliams:
800 g Kiaulienos faršas
2 skiltelė Česnakai
2 vnt. Kiaušiniai
1 stiklinė Malti džiūvėsėliai
100 ml Pienas
žiupsnelis Kvepiantys pipirai
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
4 šaukštas Bruknių uogienė
Padažui:
3 šaukštas Sviestas
50 g Miltai
180 ml Pienas
600 ml Vištienos sultinys
pagal skonį Druska
Porcijos: 6
Sudėtingumas :