Mėsainis su keptomis bulvėmis

Mėsainis su keptomis bulvėmis
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Susmulkinkite svogūnus bei česnakus ir sumaišykite su prieskonių mišiniu, čiobreliais, rozmarinais ir malta mėsa. Suformuokite ovalius kotletus ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 10–12 minučių.

Supjaustykite grybus ir pakepkite svieste. Užberkite druskos.

Sudėkite į vandenį laurų lapus, pipirus, druską. Virkite apie 10 minučių. Kol sultinys verda, nupjaukite bulvių galiukus ir iš dalies nuskuskite. Sudėkite į karščiui atsparų indą, užpilkite sultinio, kad bulvės būtų pusiau apsemtos. Kepkite 20 minučių iki 180° įkaitintoje orkaitėje.

Apverskite bulves ir kepkite dar 20 minučių arba kol bulvės suminkštės. Nupilkite nuo bulvių skystį ir apskrudinkite svieste. Jei norite – užberkite druskos. Apskrudinkite bandeles, uždėkite iškeptą mėsos kotletą ir patiekite su bulvėmis, saldžiu aitriųjų paprikų padažu bei gvakamolės mirkomuoju padažu.

Santa Maria
Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą