Menkės filė su grybais

Vietoj pievagrybių galite naudoti kitus šviežius grybus, tačiau jei tai ne baravykai, prieš gaminant juos apvirkite.
Menkės filė su grybais
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Filė nuplauti, nusausinti ir supjaustyti nedidelėmis juostelėmis.

Pievagrybius nuplauti, nusausinti, kiekvieną grybą supjaustyti ketvirčiais. Kiaušinius suplakti, pabarstyti druska.

Krakmolą suberti į lėkštę. Žuvies gabalėlius apvolioti iš pradžių kiaušinyje, paskui krakmole.

Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir apkepti žuvį po pusantros minutės iš abiejų pusių, kol pagelsvės. Kitoje keptuvėje šešias minutes pakepti grybus.

Sudėti žuvį į grybų keptuvę, pabarstyti druska, pipirais ir dar pakepti viską kartu dvi minutes.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Menkės filė
200 g Pievagrybiai
2 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Kukurūzų krakmolas
žiupsnelis Druska
3 šaukštas Aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :