Mėlynių ir braškių uogienė

Už receptą dėkojame skaitytojai Dianai.
Mėlynių ir braškių uogienė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Uogas nuplaukite ir supilkite į puodą.

Užpilkite vandens, suberkite cukrų.

Užvirkite ir virkite ant mažos ugnies apie 15 minučių.

Nugriebkite putas ir išpilstykite į paruoštus stiklainius. Sandariai uždarykite ir apverskite.

Atsiųskite mėgstamos ar savo firminės uogienės receptą ir laimėkite puikų „Dansukker“ uogienių virimo rinkinį: 1 kilogramą „Dansukker“ uogienių cukraus, prijuostę ir medinį šaukštą. Daugiau informacijos rasite ČIA.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Mėlynės
500 g Braškės
0,5 kg "Dansukker" uogienių cukrus
250 ml Vanduo
Sudėtingumas :