Melionų ir aviečių uogienė

© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Citriną ir žaliąją citriną nuplaukite, nulupkite, išspauskite sultis. Žieveles užpilkite 200 g cukraus, apliekite sultimis. Palikite pastovėti valandai.

Melioną perpjaukite perpus, išimkite sėklas. Supjaustykite skiltimis, nulupkite žievę, supjaustykite gabalėliais.

Avietes perrinkite, nuplaukite, sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų vandenį.

Žieveles su cukrumi sudėkite į puodą, suberkite likusį cukrų, įpilkite 200 ml vandens ir užvirinkite. Sudėkite meliono gabalėlius, pavirkite 5 min. suberkite avietes, dar 5 min. pavirkite, vis nugriebdami putas. Nukaiskite, palikite atvėsti.

Paskui vėl užkaiskite, ir virkite 15 – 20 min. Palikite atvėsti.

Supilstykite uogienę į stiklainius, užsukite. Laikykite vėsioje vietoje.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Avietės
1 vnt. Melionai
1 vnt. Citrinos
1 vnt. Laimo vaisiai
1 kg Cukrus
Sudėtingumas :