Meduje marinuota vištiena

 (4)
Meduje marinuota vištiena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištų šlauneles ištrinkite druska, tarkuotu muskatu ir išspaustu česnaku.

Palikite pastovėti kelioms minutėms

Medų šiek tiek pašildykite, kad suskystėtų.

Medumi gausiai aptepkite šlauneles.

Sudėkite į dubenį, apdenkite maistine plėvele ir palikite parai pasimarinuoti šaldytuve.

Šlauneles sudėkite ant grotelių, po grotelėmis pakiškite kepimo skardą ištiestą kepimo popieriumi.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintje orkaitėje apie 15-50 minučių (per kepimo vidurį ištraukite skardą, pakeiskite popierių su nuvarvėjusiu medumi).

Gražiai paskrudusias šlauneles patiekite su morkų ir obuolių mišraine.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Vištų šlaunelės
1 šaukštelis Druska
1 šaukštelis Muskato riešutai
8 skiltelė Česnakai
6 šaukštas Medus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :