Mažos daržovių picos

Mažos picos – puikus užkandis, jį mielai valgo ne tik suaugusieji, bet ir vaikai. Tinka pasiimti į iškylą.
Mažos daržovių picos
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mieles sumaišykite su šiltu vandeniu. Pridėkite druskos, miltų ir sumaišykite.

Supilkite aliejų, suminkykite vientisą tešlą ir palikite šiltoje vietoje, kad iškiltų.

Tešlą dėkite ant miltais apibarstyto stalo, šiek tiek paminkykite ir padalykite į 16 mažų rutuliukų.

Iškočiokite 10 cm skersmens paplotėlius, juos sudėkite ant kepimo skardos.

Sumaišykite kečupą, susmulkintą česnako skiltelę, cukrų ir pipirus.

Šiuo mišiniu aptepkite paplotėlius.

Apibarstykite tarkuotu mocarelos sūriu.

Uždėkite pusiau perpjautus vyšninius pomidorus, paprikos griežinėlius ir alyvuoges.

Apibarstykite likusia mocarela ir parmezanu.

Kepkite maždaug 225 ºC temperatūros orkaitėje 10 minučių.

Papuoškite šviežiais bazilikais.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 ml Vanduo
25 g Mielės
0,5 šaukštelis Druska
500 g Miltai
2 šaukštas Aliejus
200 g Pomidorų padažas
1 skiltelė Česnakai
0,5 šaukštelis Cukrus
pagal skonį Pipirai
150 g Mocarelos sūris
100 g Vyšniniai pomidoriukai
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
100 g Juodosios alyvuogės
2 šaukštas Parmezano sūris
žiupsnelis Bazilikai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :