Maskarponės tortas

 (4)
Autorius: Aistė Petkevičiūtė
Maskarponės tortas
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
180min
Įvertinimas:
2.6250 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Biskvitui. Atskirai išplakame baltymus iki putų. Tuomet pilame po truputį maišydami pagal laikrodžio rodyklę baltymus į išplaktus trynius. Atsargiai supilame maišydami kitus biskvito ingredientus į kiaušinių masę. Po to gautą tešlą 175 laipsnių temperatūroje kepame apie 15 min.

Kremui: išbrinkiname želatiną, išplakame jogurtą, sultis, cukraus pudrą, maskarponę ir vanilinį cukrų. Po to įmaišome želatiną ir galiausiai supilame į gautą masę išplaktą grietinėlę.

Torto pagrindą įdedame į formą ir užpilame ant jo viršaus gautą kremą. Laikome šaldytuve, kol sustings:)

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui:
4 vnt. Kiaušiniai
30 g Miltai
1/2 stiklinė Krakmolas
1 stiklinė Cukrus
2 šaukštelis Kepimo milteliai
Kremui:
500 g Maskarponės sūris
300 g Grietinėlė
200 g Jogurtas
1,5 šaukštelis Vanilinis cukrus
25 g Želatina
1 vnt. Citrinų sultys
1 stiklinė Cukraus pudra
1 stiklinė Uogų sultys
Sudėtingumas :