Maskarponės sūrio tortas Juoda - Balta

 (6)
Autorius: Kristina Butkevičiūtė
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinių trynius ir cukrų gerai išplakti el. plaktuvu. Plakti, kol masė taps tąsi ir balkšva. Įmaišyti maskarponės sūrį. Išplakti baltymus iki standumo. Atsargiai įmaišyti baltymus į maskarponės sūrį, trynių ir cukraus masę, iki vientisos kremo konsistencijos.

Paruoštą kavą sumaišyti su brendžiu/romu. Į 20-25 cm skersmens indo dugną dėti sluoksnį kava suvilgytų sausainių, ant jų tepti sluoksnį paruošto kremo. Ant kremo vėl dėti sausainių sluoksnį, po jo vieną sluoksnį supjaustytų persikų ir užbaigti kremo sluoksniu.

Kremą dėti po šaukštelį, viršų formuojant it mažus kalnelius. Vieną torto pusę apibarstyti kakava. Palaikyti šaldytuve 6 val.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 8
Sudėtingumas :