Marokietiška sriuba

Marokietiška virtuvė pasižymi aštresniais, intensyvesniais skoniais. Ši tradicinė sriuba su avinžirniais užlies jūsų kūną šiluma, aštrūs jos prieskoniai sustiprins jūsų imunitetą. Patiekalas, papildantis jūsų organizmo baltymų atsargas – geras vėsių vakarų palydovas.
Marokietiška sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
2.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Svogūnus supjaustykite žiedeliais, čili pipirus susmulkinkite. Nustatę didelę liepsną apkepinkite aliejuje pipirus ir svogūnus, kol jie suminkštės.

2. Užvirinkite 2 l vandens, sumažinkite liepsną, suberkite svogūnus su pipirais ir 5 min. pavirkite.

3. Susmulkinkite trintuvu pomidorus ir supilkite gautą tyrelę į puodą. Suberkite nevirtus ryžius, lęšius ir vėl užvirinkite. Suberkite avinžirnius, pagardinkite druska ir pipirais. 20 min. pavirkite.

4. Blakines kalendras labai smulkiai supjaustykite ir prieš patiekdami apibarstykite jomis sriubą.

Rekomendacijos:
Norint, kad ryžiai sriuboje būtų gerai išvirti, geriau naudoti greitai paruošiamus ryžius.

BONDUELLE
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

0,5 indelis VAPEUR garuose ruošti avinžirniai BONDUELLE
70 g Ryžiai
1 indelis VAPEUR garuose ruošti lęšiai BONDUELLE
1 indelis Konservuoti pomidorai
1 vnt. Aitrioji paprika
1 vnt. Svogūnai
2 šaukštelis Paprikų milteliai
0,5 šaukštelis Ciberžolė
0,5 šaukštelis Džiovinto imbiero milteliai
6 šakelė Kalendros
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :