Marmurinis sūrio pyragas

 (5)
Amerikietiški sūrio pyragai yra nuostabaus skonio. Jų privalumas tas, kad juos galima iškepti jau prieš savaitę, nes laikomų šaldytuve skonis tik gerėja.
Marmurinis sūrio pyragas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sutrupinti sausainius, sumaišyti su ištirpintu sviestu ir išlipdyti jais išardomos kepimo formos dugną. Naudoti aukštą formą.

Dideliame dubenyje plaktuvu išsukti sūrį su cukrumi (per maždaug 2 minutes).

Sudėti grietinę, miltus ir vanilinį cukrų. Įmušti, rūpestingai maišant, vieną po kito kiaušinius.

Dvi stiklines maišinio perdėti į mažesnį dubenį ir ten įmaišyti ištirpintą šokoladą.

Pusę šviesiojo maišinio užtepti ant pyrago papločio. Ant viršaus užtepti pusę šokolado maišinio, paskui vėl šviesų ir tada šokolado maišinį. Lengvai pamaišyti peiliu.

Įstatyti formą į vandens vonelę. Kepti 160 laipsnių orkaitėje maždaug 1 valandą ir 15 minučių. Leisti ataušti.

Apdengti ir padėti bent 2 valandoms į šaldytuvą.

Papuošti šokolado drožlėmis.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Papločiui
150 g Šokoladiniai sausainiai („Selga“)
50 g Sviestas
Viršui
500 g Maskarponės sūris
1 stiklinė Cukrus
1,25 stiklinė Grietinė
1 šaukštelis Miltai
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
2 vnt. Kiaušiniai
50 g Juodasis šokoladas
Porcijos: 10
Sudėtingumas :