Marinuotos voveraitės

Miško gėrybės - žiemai.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas

Grybus nuvalykite ir kruopščiai perplaukite po tekančiu vandeniu. Sudėkite grybus į puodą ir užpilkite verdančiu vandeniu. Užvirinkite, pridėkite druskos, supilkite citrinos sultis ir virkite ant silpnos ugnies 10 min.

Pasiruoškite marinatą. Į 100 ml vandens supilkite actą, pridėkite prieskonių. Virkite 3 min. Marinatą šiek tiek atvėsinkite ir perkoškite.

Voveraites išgriebkite ir sudėkite į stiklainius, užpilkite paruoštu marinatu. Užsukite dangtelius ir laikykite šaldytuve.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Voveraitės
100 ml Vanduo
2 šaukštas Aliejus
2 vnt. Lauro lapai
2 vnt. Gvazdikėliai
20 ml Citrinų sultys
2 skiltelė Česnakai
5 vnt. Juodieji pipirai
70 ml Actas
Sudėtingumas :