Marinuotos morkos su cinamonu

 (8)
Šios traškios, pikantiško skonio morkos itin tiks kaip garnyras prie mėsos ar žuvies patiekalų.
Marinuotos morkos su cinamonu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Morkas nuskuskite ir nepjaustytas sudėkite į verdantį vandenį. Virkite apie 5 minutes, išgriebkite ir kiek atvėsusias supjaustykite griežinėliais.

Į puodą supilkite actą, vandenį, sudėkite prieskonius: gvazdikėlius, cinamoną, lauro lapus, druską ir užvirkite.

Suberkite morkas ir virkite ant mažos ugnies apie 10 minučių.

Morkas išgriebkite ir sudėkite į paruoštus stiklainius, užpilkite marinato ir sandariai uždarykite. Apverskite stiklainius ir taip laikykite kol atvės.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Morkos
1 l Vanduo
1 šaukštas Druska
1 šaukštas Actas
6 vnt. Lauro lapai
10 vnt. Gvazdikėliai
1 šaukštelis Cinamonas
Sudėtingumas :