Marinuotos cukinijos

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Paruoškite marinatą. Į vandenį suberkite druską, cukrų, pipirus, krienų, vyšnių ir serbentų lapus, krapus ir viską užvirkite. Pavirkite dar 5 minutes ir palikite truputį pravėsti.

Cukinijas nuplaukite. Geriausia naudoti dar jaunutes cukinijas, kurių odelė plona. Supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į paruoštą stiklainį. Ten pat įdėkite česnako skiltelę ir čili pipiriuką.

Užpilkite nukoštu marinatu, pridenkite švariu dangtelių ir statykite į puodą su panašios kaip ir marinato temperatūros vandeniu. Pakaitinkite 10-15 min. ir sandariai uždarykite.

Kai atvės, išneškite į šaltą patalpą.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Cukinijos
1 vnt. Čili pipirai
1 skiltelė Česnakai
2 sauja Krapai
2 sauja Vyšnių lapai
2 sauja Juodųjų serbentų lapai
2 sauja Krienų lapai
Marinatui:
1 l Vanduo
3 šaukštelis Druska
3 šaukštelis Cukrus
3 šaukštelis Actas
5 vnt. Pipirai
Sudėtingumas :