Marinuoti pomidoriukai su gvazdikėliais ir cinamonu

Pikantiško skonio pomidoriukai.
Marinuoti pomidorai
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Visas marinato sudėtines dalis (išskyrus actą) sudėkite į puodą, užvirinkite ir virkite 7 min. Atvėsinkite. Supilkite actą.

Česnakus nulupkite, pomidorus ir krapų žiedynus gerai nuplaukite ir nudžiovinkite. Į sterilizuotus stiklainius sudėkite pomidoriukus, sluoksniuodami su česnakais ir krapų žiedynais. Užpilkite marinatu ir palikite 10 min.

Marinatą vėl užvirinkite, šiek tiek atvėsinkite ir vėl užpilkite juo pomidorus. Užsukite stiklainius ir apverskite, kol jie visiškai atvės.

Tapk 1000receptu.lt draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Mėgsti gaminti? Pasidalink savo receptu, dalyvauk konkursuose ir laimėk puikius prizus!

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 kg Vyšniniai pomidoriukai
10 skiltelė Česnakai
3 žiupsnelis Krapų žiedynai
2 l Vanduo
4 vnt. Lauro lapai
4 vnt. Gvazdikėliai
4 vnt. Juodieji pipirai
0.5 šaukštelis Cinamonas
0.5 st Cukrus
0,3 stiklinė Druska
2 šaukštas Actas