Marinuoti kelmučiai

Marinuoti grybus galite bet kokius - tam tiks ir baravykai, ir kelmučiai, ir bet kokie kiti valgomi grybai.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas

Kelmučius nuvalykite, sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, užvirinkite ir virkite 10 min. Nuovirą nupilkite. Grybus užpilkite 1 l verdančio vandens, pridėkite cukraus, druskos, pjaustyto česnako, pipirų, lauro lapų, acto esencijos. Virkite 15 min.

Sudėkite grybus į švarius stiklainius ir užsukite indelius. Laikykite šaldytuve.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Kelmučiai
1 l Vanduo
2 šaukštas Cukrus
2 šaukštas Druska
1 šaukštas Actas
žiupsnelis Juodieji pipirai
3 vnt. Gvazdikėliai
2 skiltelė Česnakai
2 vnt. Lauro lapai
sauja Krapų žiedynai