Marinuoti česnakai su burokėliais

Ir gražu, ir skanu!
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas

Burokėlius nuplaukite, nulupkite, o minkštimą supjaustykite plonomis skiltelėmis. Nulupkite česnakus ir sudėkite juos 2 min. į puodą su verdančiu vandeniu. Česnakus išgriebkite ir perliekite šaltu vandeniu.

Sudėkite česnakus į sterilizuotus stiklainius, sluoksniuodami su burokėliais. Į kiekvieną stiklainį įdėkite šiek tiek žalumynų.

Pasiruoškite marinatą. Vandenį užvirinkite, sudėkite cukrų, druską, supilkite actą. Dar kartą viską užvirinkite. Karštu marinatu užpilkite į stiklainius sudėtus česnakus. Užsukite dangtelius ir laikykite stiklainius apverstus, kol jie atvės.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Česnakai
500 g Burokėliai
100 ml Actas
1 l Vanduo
2 šaukštas Cukrus
2 šaukštas Druska
pagal skonį Krapai
pagal skonį Petražolės