Marinuoti agurkai su juodųjų serbentų sultimis

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Paruoškite marinatą: į 1 l vandens supilkite serbentų sultis, druską, cukrų ir viską užvirkite.

Agurkus nuplaukite, nupjaustykite galiukus. Į stiklainį suberkite prieskonius, tada sudėkite agurkus ir užpilkite karštu marinatu.

Stiklainį sterilizuokite puode su verdančiu vandeniu 30 min. Jeigu naudojate 1 l talpos stiklainius, kaitinti užteks 10 min.

Paruoštus stiklainius uždarykite ir laikykite vėsiai.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Vienam 3 l stiklainiui:
1,5 kg Agurkai
4 skiltelė Česnakai
sauja Krapai
žiupsnelis Mėtos
5 vnt. Juodieji pipirai
1 vnt. Gvazdikėliai
Marinatui:
200 ml Juodųjų serbentų sultys
60 g Druska
40 g Cukrus
1 l Vanduo