Margaspalvis mielinis pyragas

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą ir padalykite į 2 dalis. Iš vienos dalies iškočiokite maždaug pusės centimetro storio lakštą, patepkite aliejumi, pabarstykite aguonomis, cukrumi, kočėlu pabarstytus produktus šiek tiek prispauskite ir tešlą su įdaru susukite į vyniotinį. Jį supjaustę 3–4 cm pločio griežinėliais sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Likusią tešlą iškočiokite, vėl patepkite aliejumi, apiberkite manų kruopomis ir nuplautomis, nusausintomis spanguolėmis.

Pabarstykite cukrumi ir susukite į vyniotinį. Supjaustykite ir pamaišydami su aguoninėmis rožytėmis sudėkite į tą patį kepimo indą. Pašaukite kepinį į nelabai karštą orkaitę ir kepkite, iki gražiai parus. Kol pyragas kepa, iš saujelės spanguolių ir miltinio cukraus išvirkite sirupą ir juo apliekite iškeptą pyragą. Iš formos kepinį išimkite, kai jis visiškai atvės.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
25 g Mielės
4 šaukštelis Cukrus
1 šaukštelis Druska
4 šaukštas Aliejus
3 stiklinė Miltai
Įdarui:
pagal skonį Spanguolės
pagal skonį Aguonos
pagal skonį Manų kruopos
pagal skonį Cukrus
Sudėtingumas :