Margas džiovintų vaisių pyragas

 (6)
Gardus, kvepiantis tikra žiema ir Kalėdomis pyragas.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Trynius su cukrumi išsukite, kol taps balti, įmaišykite krakmolą, miltus, džiovintus vaisius, susmulkintus riešutus, išplaktus baltymus ir prieskonius. Skardą gerai patepkite riebalais, supilkite tešlą ir iškepkite orkaitėje.

Iš balto popieriaus iškirpkite skirtingo pločio juostelių ir jas nesimetriškai sudėkite ant atvėsusio pyrago. Apibarstykite cukraus pudra. Juosteles atsargiai nuimkite, pyragą supjaustykite ir patiekite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Kiaušiniai
0,5 stiklinė Miltai
0,5 stiklinė Krakmolas
1 stiklinė Cukrus
1 stiklinė Džiovintos kriaušės (supjaustytos)
1 stiklinė Rudosios razinos
1 stiklinė Džiovintos slyvos (supjaustytos)
10 g Lazdyno riešutai
10 g Migdolai
pagal skonį Cinamonas
pagal skonį Gvazdikėliai
pagal skonį Cukraus pudra (apibarstymui)
Sudėtingumas :