Marcipaninė tešla

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Iš vandens ir cukraus išvirkite sirupą. Jį pakaitinkite 20–30 sekundžių. Migdolus sumalkite kavamale. Į juos įmaišykite cukraus pudrą. Nuolat maišydami migdolų ir pudros masę, į ją maža srovele supilkite sirupą.

Gerai išmaišykite, o paskui minkykite rankomis, kol išeis vientisa elastinga masė, primenanti plastiliną. Iš jos galima lipdyti įvairias figūrėles bei puošmenas konditerijos gaminiams arba ją naudoti įdarams.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Migdolai
200 g Cukraus pudra
200 g Cukrus
1 stiklinė Vanduo
Sudėtingumas :