Marcipaninė tešla su grietinėle

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Miltus sumaišykite su grietinėle dubenyje taip, kad neliktų gumuliukų. Tuomet dubenį su miltais įstatykite į verdančio vandens vonelę ir kaitinkite, kol masė sutirštės ir atšoks nuo dubens sienelių.

Masę atvėsinkite, sudėkite maltus migdolus, cukraus pudrą, įlašinkite migdolų esencijos, valgomųjų dažų ir išminkykite iki vientisos masės.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 ml Grietinėlė
0,5 stiklinė Miltai
100 g Migdolų miltai
2-3-4 šlakelis Migdolų esencija
250 g Cukraus pudra
pagal skonį Maistiniai dažai raudoni