Mangų padažas

Šis padažas labai tinka prie žuvies ir jūros produktų. Jeigu norite jam suteikti pikantiškumo, įdėkite daugiau česnako, gabalėlį aitriosios paprikos arba šiek tiek šviežio imbiero.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į smulkintuvą sudėkite nuluptą mangą, sutraiškytą česnako galvutę, medų, actą bei aliejų, įberkite druskos ir paprikų. Viską susmulkinkite iki vientisos masės.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Mangai
1 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Medus
1/2 šaukštelis Baltojo vyno actas
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Džiovintos saldžiosios paprikos
Sudėtingumas :