Maltos mėsos vyniotinis su sūriu

 (3)
Maltos mėsos vyniotinis su sūriu
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite visus produktus išskyrus sūrį. Sudėkite ant kepimo popieriaus ir suvyniokite į 2 cm dydžio stačiakampį.

Tada sudėkite ant mėsos sūrį ir padarykite vyniotinį. Jį įdėkite į kepimo formą ir kepkite orkaitėje 180°C temperatūroje 45 min., kol vyniotinis gražiai apkeps ir suminkštės.

Vėliau palikite atvėsti ir po 5 min. supjaustykite. Patiekite su pomidorų padažu, jei mėgstate.

Ruošiant pomidorų padažą, sumaišykite visus produktus. Užvirkite ir troškinkite 10–15 min. Patiekite su maltos mėsos vyniotiniu.

Santa Maria
Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą