Maltinukai su duonos įdaru

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į mėsą įmuškite 1 kiaušinį, sudėkite 2 susmulkintus ir svieste pakeptus svogūnus, batono riekeles, krakmolą, įberkite prieskonių ir druskos. Gerai išminkykite. Juodą duoną supjaustykite kubeliais ir pakepę aliejuje sumaišykite su pakeptu svogūnu. Formuokite maltinius į kiekvieno vidų įdėdami duonos kubelių įdaro.

Maltinius apvoliokite kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir sudėkite į aliejumi pateptą skardą. Įpilkite stiklinę vandens ir kepkite 200°C temperatūros orkaitėje apie 45 min. Patiekite su bulvių koše.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Malta jautiena
500 g Malta kiauliena
2 vnt. Kiaušiniai
3 vnt. Svogūnai
2 šaukštas Krakmolas
2 šaukštas Sviestas
100 g Batonas
100 g Juoda duona
2 šaukštas Aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Mėsos prieskoniai
100 g Malti džiūvėsėliai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :