Makaronų ir varškės apkepas su kivių padažu

© Vida Press
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.1667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Makaronus pavirkite 5 minutes pasūdytame vandenyje, nupilkite vandenį ir atvėsinkite. Sudėkite varškę, migdolų drožles, išplaktą su pienu kiaušinį ir prieskonius.

Kepimo formą ištepkite sviestu, sudėkite makaronus ir 30 minučių kepkite 160 C temperatūroje.

Kivius nulupkite, supjaustykite gabalėliais, sumaišykite su cukrumi ir sutrinkite elektriniu plaktuvu. Patiekite su karštu apkepu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Makaronams:
200 g Makaronai
160 g Varškė
2 vnt. Kiaušiniai
120 ml Pienas
pagal skonį Migdolai
1/2 šaukštelis Cukrus
1/2 šaukštelis Cinamonas
1/2 šaukštelis Vanilinis cukrus
40 g Sviestas
Padažui:
3 vnt. Kiviai
50 g Cukrus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :