Makaronai su ypatingu grybų padažu

Makaronai su ypatingu grybų padažu
Makaronai su ypatingu grybų padažu
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Dideliame puode išvirkite makaronus (vandenį būtinai pasūdykite).

Nusunkite ir, kol paruošite padažą, laikykite šiltai.

Puode ištirpinkite sviestą ir 2 minutes ant vidutinės ugnies pakepinkite nuluptus grybus.

Tada įdėkite sutrintą česnako skiltelę, sutarkuotą ar sumaltą citrinos žievelę, supilkite grietinėlę, pagardinkite muskatais ir juodaisiais pipirais.

Nuolat maišydami pavirkite 1–2 minutes ant mažos ugnies.

Suberkite tarkuotą parmezano sūrį ir pavirkite dar 3 minutes.

Padažą užpilkite ant makaronų, užbarstykite juodųjų pipirų ir gerai išmaišykite.

Užtarkuokite parmezano sūrio ir patiekite.

Žurnalas
Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Makaronai
200 g Pievagrybiai
1 šaukštelis Citrinos žievelė
50 g Sviestas
1 skiltelė Česnakai
300 ml Grietinėlė
žiupsnelis Muskato riešutai
žiupsnelis Pipirai
50 g Parmezano sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :