Makaronai su krevečių ir grietinėlės padažu

Makaronai su krevečių ir grietinėlės padažu
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Jei naudosite nelukštentas krevetes, jas išlukštenkite.

Česnaką nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais, pakepinkite aliejuje.

Supilkite grietinėlę ir suberkite susmulkintus bazilikus.

Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite.

100 ml nuoviro supilkite į padažą.

Nuolat maišydami pakaitinkite kelias minutes, įberkite druskos ir pipirų, sudėkite krevetes (daugiau nevirkite, nes krevetes taps neskanios).

Ką tik išvirtus makaronus patiekite su krevečių ir grietinėlės padažu bei šviežiomis salotomis.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Makaronai
400 g Krevetės
2 skiltelė Česnakai
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
200 ml Grietinėlė
1 šaukštelis Bazilikai
1 šaukštelis Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :