Majoneze marinuotas kaukazietiškas šašlykas

Nepamirškite kalendros - be šios prieskoninės žolelės kaukazietiškas šašlykas neįsivaizduojamas.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
140min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

5 porcijos / 140 min. / 380 kcal.

Reikės:

1 kg kiaulienos;
3 didelių svogūnų;
2 skirtingų spalvų paprikų;
50 g šviežios kalendros;
100 g majonezo;
100 g pomidorų padažo;
Maltų raudonųjų paprikų, juodųjų pipirų;
Druskos.

Paruošimas:

Supjaustykite kiaulieną kubeliais, sudėkite į puodą.

Nulupkite svogūnus, supjaustykite pusžiedžiais ir sumaišykite su mėsa.
Kalendrą nuplaukite, nudžiovinkite, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į mėsą. Sukrėskite į mėsą majonezą, pomidorų padažą, įberkite pipirų, druskos. Marinuokite 1 – 2 val.

Papriką nuplaukite, nupjaukite kotelius, pašalinkite sėklas.
Minkštimą supjaustykite mėsos gabaliuko dydžio kvadratais.

Verkite mėsą ant iešmelių, sluoksniuodami su paprikomis ir svogūnais. Kepkite virš žarijų arba iki 200 laipsnių karščio įkaitintoje orkaitėje 20 – 25 min.

Skanaus!

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 5
Sudėtingumas :