L.Minnelli omletas

Žymioji Amerikos aktorė ir dainininkė Liza Minnelli yra prisipažinusi, kad dievina rusišką virtuvę. Ji dažnai lankosi restoranuose, kurių virtuvių šefai yra atvykę iš šios šalies. Tokį aktorės pasirinkimą galima paaiškinti tuo, kad didžiąją dalį jaunystės ji praleido rusiškoje kompanijoje.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinio trynius atskirkite nuo baltymų. Pirmiausia iškepkite trynių masę, po to - baltymų. Blynus pabarstykite cukraus pudra ir uždėkite vieną ant kito kaip sumuštinį.

Taip keptą omletą aktorė dažniausiai patiekdavo savo mylimiems vyrams pusryčiams. O kartais ir jos namus gausiai lankiusiems svečiams kaip desertą.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Kiaušiniai
3 šaukštelis Cukraus pudra
Porcijos: 1
Sudėtingumas :