Lipnios vištienos kulšelės

Šis patiekalas pasižymi saldaus, rūgštaus ir sūraus skonių deriniu, būdingu tailandietiškai virtuvei.
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Tailando virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos kulšeles įpjaukite aštriu peiliu ir sudėkite į dubenį. Likusius ingredientus sudėkite į mikserį ir sutrinkite. Šiuo mišiniu apipilkite vištieną. Uždenkite plėvele ir per naktį ar bent kelias valandas palaikykite šaldytuve.

Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Ištraukite vištieną iš šaldytuvo ir 30-40 min palaukite - ji turi būti kambario temperatūros. Išimkite kulšeles iš marinato (jo neišpilkite) ir perkelkite į kepimo indą. Kepkite 35-40min. Kai iškeps, sudėkite į lėkštę.

Marinatą supilkite į keptuvę ir užvirkite. Tada sumažinkite ugnį ir pakaitinkite kelias minutes, maišydami mediniu šaukštu, kol sutirštės ir taps lipnus. Apipilkite vištieną, pabarstykite kalendros lapeliais ir patiekite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,3 kg Vištienos kulšelės
2 vnt. Čili pipirai
šaukštas Imbiero šaknis
5 vnt. Česnakai
sauja Kalendros
2 šaukštas Rudasis cukrus
60 ml Laimo vaisių sultys
3 šaukštas Žuvies padažas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :