Lietiniai su vištiena ir grybais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išplakite kiaušinius su druska ir cukrumi. Supilkite pieną, suberkite abiejų rūšių miltus ir gerai išplakite. Pabaigoje supilkite ištirpintą sviestą, tešlą išmaišykite ir padėkite valandėlei, kad išbrinktų.

Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus ir ir iškepkite plonus lietinius.

Įdarui išvirkite ir smulkiai supjaustykite 2 vištienos krūtinėles.

Pievagrybius ir svogūnus supjaustykite ir pakepinkite svieste, pabaigoje suberkite vištienos gabaliukus, dar truputį pakepinkite, nepamiršdami pamaišyti.

Kamembero sūrį supjaustykite gabaliukais, sumaišykite su truputį atvėsinta vištiena ir grybais. Pagardinkite druska ir pipirais.

Ant vidurio lietinio dėkite po didelį šaukštą įdaro, suimkite viršuje tarsi maišelį ir gražiais suriškite svogūno laisšku.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Lietiniams:
70 g Grikių miltai
100 g Kvietiniai miltai
500 ml Pienas
3 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštelis Cukrus
žiupsnelis Druska
80 g Sviestas
Įdarui:
2 vnt. Vištienos krūtinėlių filė
200 g Pievagrybiai
2 vnt. Svogūnai
200 g Kamembero sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :