Lietiniai su abrikosų skonio kopūstais

 (4)
Originalaus skonio lietiniai.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
65min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi. Supilkite pieną, suberkite miltus ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės. Palikite, kad pabrinktų.

Baltą vyną supilkite į puodą ir pakaitinkite, sudėkite marmeladą ir razinas, gerai išmaišykite. Sudėkite raugintus kopūstus ir dar pakaitinkite, bet neužvirkite.

Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštelį aliejaus, supilkite 1/8 tešlos ir kepkite blyną, kol jo kraštai apskrus, tada apverskite. Iškeptus lietinius dėkite į vieną ant kito į pašildytą lėkštę, uždenkite ir laikykite šiltai, kol įdaras bus paruoštas.

Kopūstus dėkite ant lietinių, susukite, pabarstykite cukraus pudra ir cinamonu ir patiekite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Blynams:
60 g Ruginiai miltai
70 g Kvietiniai miltai
3/8 l Pienas
1 žiupsnelis Druska
2 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštelis Cukrus
8 šaukštelis Aliejus
Įdarui:
600 g Rauginti kopūstai
150 g Abrikosų marmeladas
4 šaukštas Baltas saldus vynas
100 g Razinos
Pabarstymui:
pagal skonį Cukrus
pagal skonį Cinamonas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :