Lieknėjantiems: lavašas su tofu ir raugintais agurkais

Tokį patiekalą labai patogu pasiimti su savimi į kelionę. Pavyzdžiui visuomet gaminu suktinukus, kai tenka ruoštis skrydžiui lėktuvu ar ilgam važiavimui automobiliu. Tai paprastas, sveikas, greitai pagaminamas ir patogus neštis patiekalas. Pirkdami pilno grūdo produktus, kur didelėmis raidėmis užrašyta “viso grūdo” (angl.whole grain) visuomet verskite kitą pusę ir skaitykite kas mažomis raidelėmis sudėtinėse dalyse parašyta. Dažnokai pasitaiko, kad tame “pilno grūdo” produkte, jų yra tik 15-20 procentų…
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
5min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Riekelėmis supjaustome agurką, ridikėlius bei tofu. Susmulkiname svogūnų laiškus.

Sausoje keptuvėje trumpai pašildome tortiliją iš abiejų pusių, jei valgysite iš karto.

Išklojame lapais tortiliją.

Padengiame tolygiai lapais, antras sluoksnis daržovės, per vidurį išdėstome tofu.

Susukame ir… skanaus!

Skanaus Jums linki “Sulieknėk sveikai” programos dalyvė ir recepto autorė Vaida B.

sulieknek.lt
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 1
Sudėtingumas :