LIEKNĖJANTIEMS: kalakutiena su čiobreliais

 (2)
Kalakutienos kepsneliai su čiobreliais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Kalakutienos filė supjaustome nedideliais kepsniukais.

2. Filė gabaliukus padaužome su muštuku.

3. Suberiame pipirus, druską, kumyną arba čiobrelius.

4. Palaikome kalakutienos filė gabaliukus šaldytuve ~2 val. Galima ir ilgiau.

5. Kepsnelius kepame be aliejaus, kol mėsa apkeps iš abiejų pusių ir pradės trauktis.

6. Atsargiai į keptuvę su kepsniukais įpilame šilto vandens taip, kad apsemtų mėsą ir patroškiname apie 10 min.

7. Neuždengiame dangčio, palaukiame kol vanduo beveik išgaruos.

sulieknek.lt
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Kalakutienos filė
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
1 šaukštelis Čiobreliai
0,5 šaukštelis Muskato riešutai
Porcijos: 1
Sudėtingumas :