Lęšių paštetas su riešutais ir džiovintomis slyvomis

Ar kada valgėte paštetą ne iš mėsos? Mūsų dienų virtuvėje vegetariniai paštetai užima nemažą vietą kone kiekvieno geresnio restorano meniu. Dažnai šie patiekalai gali pasigirti net ir didesne maistine verte ir nauda žmogui. Ypač, jei tai lęšių paštetas. Be baltymų užtaiso, paštetas apdovanos jūsų gomurį graikinių riešutų ir džiovintų slyvų skoniu.
Lęšių paštetas su riešutais ir džiovintomis slyvomis
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
1.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Pašildytame aliejuje 2-3 min. apkepinkite supjaustytus pusžiedžiais svogūnus, vėliau suberkite džiovintas be kauliukų slyvas, nuluptas česnakų skilteles. Kepkite, kol iškeps svogūnas.

2. Trintuvu susmulkinkite riešutus, apkeptus svogūnus, suberkite druską, pipirus ir citrinų sultis pagal skonį. Suberkite lęšius ir viską sutrinkite iki vientisos masės.

3. Šį paštetą skanu valgyti su daržovėmis.

Rekomendacijos:
Šį paštetą galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba naudoti kaip pyragėlių įdarą.

BONDUELLE
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1/3 indelis VAPEUR garuose ruošti lęšiai BONDUELLE
50 g Graikiniai riešutai
7 vnt. Džiovintos slyvos
2 skiltelė Česnakai
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Citrinos
3 šaukštas Aliejus
pagal skonį Druska
Porcijos: 2
Sudėtingumas :