LENGVIAU NEBŪNA: braškių TIRAMISU

 (2)
Braškių tiramisu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
2.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Braškes supjaustykite mažais gabaliukais.

Grietinėlę išplakite iki standžių putų su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Sausainius sutrinkite iki stambių trupinių.

Į plačias stiklines įdėkite po porą šaukštų grietinėlės. Ant viršaus užberkite sluoksnį braškių. Ant braškių sausainių trupinių sluoksnį.Ant sausainių grietinėlės sluoksnį ir sluoksniuoti pabaikite braškėmis.

Dėkite porai valandų į šaldytuvą ir patiekite šaltą.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 ml Grietinėlė
2 šaukštas Cukrus
0,5 šaukštelis Vanilinis cukrus
1,5 puodelis Braškės
0,5 pakelis Sausainiai „Gaidelis“
Porcijos: 4
Sudėtingumas :