Lengvas rūkytos žuvies pyragas

Rūkytos žuvies pyragas
© Žurnalas "Mano namai"
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sukapokite sviestą su miltais (masė turi būti trapi). Įberkite druskos, įpilkite vandens, suminkykite tešlą. Mažiausiai pusvalandį laikykite šaldytuve.

Tešlą iškočiokite ant miltuoto stalo į 0,5 cm storio paplotį. Tolygiai prispauskite prie formos pagrindo ir kraštų.

Nulupkite ir sukapokite svogūną.

Žuvį išvalykite ir susmulkinkite kubeliais.

Žuvį ir svogūnus suberkite ant tešlos.

Kiaušinius išplakite su grietine.

Pagardinkite prieskoniais (pagal žuvies sūrumą).

Grietinės ir kiaušinių mišinį supilkite į formą, užberkite kapotų krapų.

Pyragą dėkite į iš anksto iki 200 °C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 30 minučių.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
250 g Miltai
150 g Sviestas
2 šaukštas Vanduo
0,5 šaukštelis Druska
Įdarui
300 g Rūkyta žuvis
1 vnt. Raudonieji svogūnai
4 vnt. Kiaušiniai
200 ml Grietinė
žiupsnelis Krapai