LENGVAS KAIP PŪKAS obuolių pyragas

 (13)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.1250 24
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Ištepkite kepimo skardą sviestu ar aliejumi.

Vidutiniame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.

Mažame dubenyje sumaišykite ketvirtadalį stiklinės cukraus su cinamonu.

Su elektriniu plaktuvu sutrinkite kambario temperatūros sviestą su likusiu cukrumi. Įmuškite kiaušinį, išplakite. Po truputį sudėkite miltų masę, galiausiai supilkite pieną, išmaišykite.

Pusę tešlos sudėkite į kepimo skardą, ant tešlos išdėliokite obuolių skilteles, jas apibarstykite cukraus ir cinamono mišiniu (porą šaukštelių palikite pabarstyti pyrago viršui).

Likusią tešlą užpilkite ant obuolių. Užberkite ant viršaus likusį cukrų. Kepkite pyragą 25 min. (mediniu dantų krapštuku patikrinkite, ar iškepęs).

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 stiklinė Miltai
3 vnt. Obuoliai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
žiupsnelis Druska
1/2 stiklinė Cukrus
1 vnt. Kiaušiniai
1/2 stiklinė Pienas
6 šaukštas Sviestas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :