Lengvai paruošiamas vietnamietiškas bananų pyragas

Vietnamietiškas bananų pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
4.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių. Ištepkite riebalais formą, kurioje kepsite.

Sumaišykite miltus, sodą ir kepimo miltelius su pašildytu skystu sviestu, cukrumi ir kiaušiniais. Tada maišydami berkite kokosų drožles, įdėkite sutrintus bananus bei pilkite ananasų sultis. Viską išmaišę, gautą masę pilkite į paruoštą kepimo formą.

Kepkite apie 50 minučių. Iš formos išimkite tik atvėsusį.

Paviršių galite patepti pašildytu medumi ir pabarstyti cukraus pudra.

„Kauno grūdai“
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

180 g Miltai
1 šaukštelis Soda
1 šaukštelis Kepimo milteliai
2 vnt. Bananai
100 g Sviestas
100 g Cukrus
3 vnt. Kiaušiniai
30 g Kokoso drožlės
šlakelis Ananasų sultys
2 šaukštas Medus
Porcijos: 8
Sudėtingumas :