LEGENDA KITAIP: vištiena „pataluose“

 (8)
Vištiena „pataluose“
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
1.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištieną gana smulkiai supjaustykite ir išvirkite su sultiniu. Skystį nupilkite, mėsą palikite atvėsti.

Kiaušinius kietai išvirkite, palaukite kol atvės ir gana smulkiai supjaustykite.

Bulves išvirkite su lupenomis. Palaukite kol atvės, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Smulkiai supjaustykite agurkus ir pievagrybius, sutarkuokite sūrį.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir ant jo išspauskite citrinos sultis. Palaikykite 10 minučių ir nupilkite skystį.

Stikliniame inde ar lėkštėje sluoksniuokite, ant kiekvieno sluoksnio užtepant po šaukštą majonezo: vištiena, agurkai, bulvės, pievagrybiai, svogūnai,kiaušiniai, sūris.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Vištų krūtinėlės
4 vnt. Agurkai
2 vnt. Bulvės
10 vnt. Pievagrybiai
4 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Svogūnai
70 g Fermentinis sūris
6 šaukštas Majonezas
2 šaukštelis Sultinio milteliai
1 vnt. Citrinos
Porcijos: 6
Sudėtingumas :