Lazanija su šonine ir malta mėsa

Lazanija su šonine ir malta mėsa
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
100min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Puode ištirpinkite sviestą. Suberkite susmulkintą svogūną, morką, salierą ir rūkytą šoninę, pakaitinkite 5 minutes.

Sudėkite maltą mėsą ir pakepinkite dar 5 minutes. Tada sudėkite pomidorus, bazilikus ir supilkite vyną. Uždenkite ir troškinkite 1 valandą.

Lazanijos lakštus 4 minutes pavirkite pasūdytame vandenyje.

Nusunkite ir išdėliokite ant kepimo popieriaus.

Sviestu išteptoje kepimo formoje dėkite pirmą lakštų sluoksnį, juos ištepkite troškinta mase, užbarstykite sūrio ir uždenkite lakštais.

Dėkite dar vieną tokį sluoksnį. Ant viršaus pabarstykite sūrio ir išdėliokite sviesto gabaliukus.

Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 30 minučių.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Lazanijos lakštai
50 g Sviestas
1 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Salierų stiebai
200 g Jautienos faršas
150 g Rūkyta kiaulienos šoninė
400 g Konservuoti pomidorai
100 ml Baltas sausas vynas
1 šaukštelis Bazilikai
Priedai
50 g Parmezano sūris
50 g Sviestas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :