LAZANIJA su baklažanais ir pomidorais

Lazanija su baklažanais ir pomidorais
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baklažaną supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais ir pabarstę druska
palikite pusei valandos.

Pomidorus įpjaukite ir minutei įmerkite į verdantį vandenį.

Nulupkite, supjaustykite į keturias dalis, išimkite sėklas ir sumaišykite su alyvuogių aliejumi, susmulkinta aitriąja paprika, česnako
skiltele, bazilikais ir druska.

Lazanijos lakštus pavirkite pasūdytame vandenyje 2 minutes, nusunkite
ir išdėliokite ant kepimo popieriaus.

Baklažano griežinėlius nuskalaukite vandeniu, nuspauskite.

Apvoliokite miltuose ir 1 minutę iš abiejų pusių pakaitinkite aliejuje.

Keturkampę kepimo formą patepkite sviestu, išdėliokite lazanijos lakštus.

Ant jų dėkite trečdalį baklažano griežinėlių, trečdalį sūrio ir tiek pat
pomidorų.

Dėkite dar kelis sluoksnius (kol užteks produktų).

Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 45 minutes.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Lazanijos lakštai
500 g Pomidorai
300 g Baklažanai
50 ml Alyvuogių aliejus
0,5 vnt. Aitrioji paprika
1 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Bazilikai
300 g Mocarelos sūris
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :