Lašišos tartaras su japoniško ridiko salotomis

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Lašišą ir svogūną supjaustome mažais kubeliais ir suberiame į dubenį.

2. Į dubenį suberiame česnaką, kapotus žalumynus, kaparėlius, pagal skonį įpilame garstyčių, citrinos sulčių, paskaniname druska bei pipirais.

3. Viską gerai išmaišome ir paliekame šaldytuve bent 1 valandai.

4. Sutarkuojame ridiką, suplėšome salotas. Sumaišome ir apibarstome juodojo sezamo sėklomis.

Skanaus linki recepto autorė – Dalia K.

sulieknek.lt
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 g Lašišos filė
50 g Gražgarstės
150 g Baltieji ridikai
10 g Juodasis sezamas
1/4 vnt. Svogūnai
1 šaukštelis Kaparėliai
1 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Citrinų sultys
pagal skonį Garstyčios
žiupsnelis Petražolės
žiupsnelis Krapai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 1
Sudėtingumas :