Lašišos sriuba su žaliaisiais pipirais

© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išimkite žuvies žiaunas. Visus sultinio produktus sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu (1,5–2 l). Užvirus vandeniui, sumažinkite ugnį ir virkite atidengę dangtį apie 45 min. Galite nuimti susidariusias putas.

Vėliau į atskirą puodą nupilkite skystą sultinio dalį, užvirkite ir sudėkite morkų juosteles, grybus bei kiaušinių makaronus. Kaitinkite, kol vėl užvirs, ir pabarstykite druska. Tada sudėkite žuvį ir, uždengę puodą dangčiu, nuimkite nuo ugnies. Palikite pastovėti apie 10 min. ir patiekite su svogūnų laiškais.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą