Lašišos šašlykas

Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Lašišą supjaustykite keturkampiais gabalėliais. Užberkite druskos, pipirų, tarkuotos žaliosios citrinos žievelės, smulkinto čiobrelio, užpilkite aliejaus.

Viską atsargiai išmaišykite ir palikite truputį pamarinuokite.

Žuvį suverkite ant iešmų.

Kepkite vartydami ant vidutinio karščio žarijų apie 10–15 minučių.

Virtuvės mitų griovėjai
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 g Lašiša
žiupsnelis Čiobreliai (švieži)
žiupsnelis Raudonosios džiovintos paprikos
2 šaukštas Aliejus
1 vnt. Tarkuota citrinos žievelė (žaliosios)
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :