Lašišos kepsneliai su česnakais ir medumi

Patiekite su ryžiais.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į dubenį sudėkite lašišą, aitriojo pipiro gabalėlius, česnaką, kalendrą, žuvies padažą, sezamų sėklų aliejų ir medų. Pabarstykite juodaisiais pipirais ir palaikykite šaldytuve pusvalandį, o dar geriau - per naktį.

Trumpai pakepinkite keptuvėje arba grilyje. Patiekite su saldžiu čili padažu, apibarstę agurkais ir svogūnais. Valgykite su ryžiais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Lašišos filė
1 vnt. Čili pipirai
2 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Žuvies padažas
1 šaukštas Sezamų aliejus
2 šaukštas Medus
1 vnt. Agurkai
1 vnt. Svogūnai
4 šaukštas Čili padažas
sauja Kalendros
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
1 šaukštelis Citrinų sultys
1 šaukštelis Citrinų sultys
Porcijos: 4
Sudėtingumas :