Lašiša traškių bulvių marškinėliuose

Jeigu atsibodo kepti žuvį tešloje ar apvoliotą džiūvėsėliuose, pabandykite pakeisti „marškinėlius“. Lašiša bulvių marškinėliuose - puikus variantas, nereikalaujantis daug darbo ir ypatingų įgūdžių.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Lašišos filė pasūdyti, apibarstyti šviežiai maltais pipirais ar kitais mėgstamais prieskoniais ir palikti pastovėti 15-20 min.

Bulvę nulupti ir supjaustyti plonyčiais, beveik permatomais griežinėliais arba šiaudeliais ir apdėlioti jais kiekvieną lašišos gabalėlį.

Gerai įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir leiskite jam įkaisti. Bulvių griežinėlius stipriai prispauskite prie žuvies ir dėkite kepti. Kepkite 5 min. ant stiprios ugnies, paskui tiek pat kepkite kitą lašišos pusę.

Lašišos kepsnelius patiekite karštus su daržovėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Lašišos filė
1 vnt. Bulvės
1 šaukštas Citrinų sultys
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Aliejus kepimui
Porcijos: 4
Sudėtingumas :